Salgsbetingelser – FAQ

Vi har god erfaring med oppmåling og montering av interiør- og eksteriørprodukter, og kan besvare alle dine spørsmål før du skal sette første skrue i tak, vegg eller gulv. Forarbeidet er det aller viktigste for et godt og langvarig resultat.

 

Ofte stilte spørsmål:

Hvor mye vind tåler parasollene?

Paraflex 3-6 BFT: 39–49 km/t

Spectra 4-7 BFT: 50–61 km/t

Infina 4-7 BFT: 50–61 km/t

Icarus 5-9 BFT: 75–88 km/t

 

Kan Paraflex-parasollen monteres ned i terrassen?

Ja, denne heter da Paraflex Mono, og kan kjøpes her i nettbutikken inklusive pole og groundsupport for treverk og/eller betong.

 

Kan man bestille mobile baser til parasollene?

Mobile baser kan spesialbestilles på info@inneute.net. Her anbefales produsentenes egne mobile baser som er designet for parasollene og vindrestriksjonene. For eksempel Paraflex, Spectra og Icarus skal ha en base med vektfliser i på totalt 190 kg. Infina har en egen base på 50-70 kg. Dette er utregnelser i henhold til produktets design i vindkast. Kjøper du mobile baser andre steder er dette på eget ansvar. Husk at for dårlige baser kan i verste fall føre til alvorlige personskader!

 

Hvordan monterer jeg parasollene?

umbrosa.com finner du en rekke fine og informative demonstrasjonsvideoer og nedlastbare tekniske dokumenter. Du finner også demo på hver produktside her i nettbutikken.

 

Hvorfor er det forskjellig leveransetid på forskjellige produkter?

Grunnen til dette er at hver produsent opererer med forskjellige produksjons og transportider. Dersom du bestiller flere ulike produkter på en ordre, sendes ordren samlet hjem til deg.

Husk at du alltid selv står ansvarlig for dine oppmålinger og at det du bestiller passer der du skal ha det.

 

 

Varer bestilt i nettbutikken blir normalt sendt til deg ca. 21 virkedager etter at ordren er mottatt. Du kan også motta varen før 21 dager. Grunnen til dette er at hver produsent opererer med forskjellige produksjons- og transportider. Ved uforutsette forlengende leveringstider vil du bli kontaktet. Du er også velkommen til å stille spørsmål vedrørende din leveranse til info@inneute.net

 

Ved bestilling av spesialtilpassede produkter og i høysesong kan leveringstiden forlenges. Varer sendes primært til ditt nærmeste postkontor eller rett hjem. Se prisoversikt for frakt ved kassen.

Hos oss kan du betale med Klarna, bankkort eller faktura.

Nettbutikkens priser er inklusiv merverdiavgift og eventuelle andre avgifter som toll. Prisene er basert på produsentenes gjeldende prisliste til enhver tid.

 

Ved retur må man gi beskjed om dette på e-post til info@inneute.net. Dette skal gjøres innen 14 dager etter du har mottatt varen. Etter vi har mottatt din e-post angående retur, har du 14 dager til å returnere varer til oss. Varen bes sendes i retur med en kopi av ordrebekreftelsen du mottok på e-post etter du foretok et kjøp hos oss.

 

Vær oppmerksom på at returretten oppheves 14 dager etter du har mottatt varen. Varer som sendes i retur må være uskadde, og må leveres tilbake i samme stand og antall som ble levert. Returretten oppheves om dette ikke er tilfellet.

 

Om du returnerer varer, får du tilbakebetalt hele beløpet. Beløpet blir betalt tilbake med samme betalingsform som ble brukt på det opprinnelige kjøpet. Pengene blir tilbakebetalt når varen er returnert, og returrettens regler er overholdt. Frakt for returnering av varer kjøpt på www.inneute.net betales av kunden selv.

 

Ved eventuell retur skal varen sendes til:

Inne & Ute AS
Solbergfjellet 22A ℅ Grete Mannes-Grønn
1385 Asker.

 

Du kan også returnere varer kjøpt på www.inneute.net ved å nekte å ta imot pakken når den blir levert. Pakker og brev sendt med postoppkrav blir ikke mottatt.

Det tas forbehold om følgende:

  • Trykkfeil
  • Prisendringer
  • Utgåtte varer
  • Leveransesvikt fra tredjepart
  • Fargenyanser kan variere i forhold til fargene på bildene.

Om du handler på www.inneute.net har du 24 måneders reklamasjonsrett. Dette betyr at du kan få pengene i retur eller bytte varen, avhengig av situasjonen. Reklamasjonen må begrunnes, og mangler ved varen skal ikke være som følge av skade på produktet. Varen må sendes i retur i forsvarlig emballasje.

salgsbetingelser
Rull til toppen