Leverandører

Agenturhuset Inne & Ute driver salg og support av interiør og eksteriør produkter til det norske markedet – til forhandler, forbruker og prosjekt. På denne siden finner du en oversikt over våre leverandører og agenturer. Du kan klikke deg inn på de respektive merkene for komplett sortiment fra hver merkevare.

 • Color & Co
  • Vi ønsker å bidra til en mer miljøvennlig verden, og vi vil skape de beste forholdene for fremtidige generasjoner. Vi brenner for bærekraft, noe som gjenspeiles i produktene våre.Vi tilbyr produkter i skandinavisk stil som er enkle å dekorere hjemmet med. Produktene bidrar til et enkelt, men dekorativt og varmt uttrykk.Produktene er laget av bambus og andre bærekraftige materialer. Bambusprodukter tilbys fra gardiner, lamper, bordløpere til oppslagstavler. De kommer i forskjellige farger, varianter og teksturer.
 • Umbrosa
  • Unikt skyggedesign, det er ingen bedre måte å beskrive hva Umbrosa står for. Umbrosa tilbyr stilige og bærekraftige skyggeløsninger for bolig- og prosjektmarkedet. Alle produktene er utviklet og produsert i Belgia. Serien består av 7 parasollsamlinger, en samling solseil og fire parasollbaser. Ide og produksjon fra A-Å med egne inhouse designere, testing av produkter i vindtunnel og et bredt salgs og supportapparat står klare til å hjelpe deg med dine skyggebehov.
 • Himmee
  • Himmee har en stor tro på nordisk lys, minimalisme og ekthet. Vi er en finsk familiebedrift som designer og produserer funksjonelle og tidløse designbelysning med materialer av høy kvalitet.
 • Wieshäupl
  • Der design og funksjon inngår i en symbiose som fremdeles er et referansepunkt for kvalitet mange år senere. Hjerter og hender kan gjøre det maskiner ikke kan: De gir gjenstander en sjel. En sjel som du kan føle. I hvert stykke som forlater fabrikken vår. Uansett hvilket produkt du velger – vi er forpliktet til en tradisjon for håndverk som alltid har hatt ett mål: kvalitet på sitt beste.Egentlig kan vi nesten ikke tro hvor fort tiden har gått. I 1969 startet Oskar F. Weishäupl med en liten møbelfabrikk i Stephanskirchen, Bayern. I dag leverer vi et bredt utvalg utemøbler, parasoller og accesorize.
 • The Fild
  • One of the main companies that formed an object design industry in Ukraine. Simplification and unification are the components of FILD’s design style.

   The company is built on the principles of clean minimalist lines and shapes of the objects.

   The team bases they perception on design laconism, application convenience, and pleasant textures.

 

Forespørsler rettes til salg & support:

info@inneute.net

Rull til toppen