Leverandører

Agenturhuset Inne & Ute driver salg og support av interiør og eksteriør produkter til det norske markedet – til forhandler, forbruker og prosjekt. På denne siden finner du en oversikt over våre leverandører og agenturer. Du kan klikke deg inn på de respektive merkene for komplett sortiment fra hver merkevare.

 • Color & Co (agentur)
  • Vi ønsker å bidra til en mer miljøvennlig verden, og vi vil skape de beste forholdene for fremtidige generasjoner. Vi brenner for bærekraft, noe som gjenspeiles i produktene våre.Vi tilbyr produkter i skandinavisk stil som er enkle å dekorere hjemmet med. Produktene bidrar til et enkelt, men dekorativt og varmt uttrykk.Produktene er laget av bambus og andre bærekraftige materialer. Bambusprodukter tilbys fra gardiner, lamper, bordløpere til oppslagstavler. De kommer i forskjellige farger, varianter og teksturer.
 • Aquatica (agentur)
  • «Aquatica» har med suksess levert vakre baderomsprodukter de siste 12 årene. Vårt internasjonale team av industridesignere, som spenner fra ung og banebrytende, til velbevandret og teknisk erfaren, har gitt oss muligheten til å nærme oss badet – ikke som et objekt, men snarere som en sensasjon. Vi tror at badet ikke bare er et verktøy, men et fristed for selvtillit, og vi har skapt alle produktene våre med et mål om å transportere deg inn i et rike av luksuriøs nytelse.Vi har hjulpet alpinanlegg, spa, hoteller og individuelle huseiere med å skape et perfekt drømmeinteriør. Aquatica kan hjelpe deg med å innrede et helt prosjekt og utvide til relaterte produkter som luksuriøse dusjer, matchende toaletter til kommersielle og private baderom, kraner, kompletterende inventar og andre viktige komponenter for å fullføre et prosjekt. Vi drar nytte av styrkene til vår kanadiske ingeniørarbeid, italienske design, håndverk og produksjon.
 • Umbrosa
  • Unikt skyggedesign, det er ingen bedre måte å beskrive hva Umbrosa står for. Umbrosa tilbyr stilige og bærekraftige skyggeløsninger for bolig- og prosjektmarkedet. Alle produktene er utviklet og produsert i Belgia. Serien består av 7 parasollsamlinger, en samling solseil og fire parasollbaser. Ide og produksjon fra A-Å med egne inhouse designere, testing av produkter i vindtunnel og et bredt salgs og supportapparat står klare til å hjelpe deg med dine skyggebehov.
 • Himmee
  • Himmee har en stor tro på nordisk lys, minimalisme og ekthet. Vi er en finsk familiebedrift som designer og produserer funksjonelle og tidløse designbelysning med materialer av høy kvalitet.
 • Wieshäupl
  • Der design og funksjon inngår i en symbiose som fremdeles er et referansepunkt for kvalitet mange år senere. Hjerter og hender kan gjøre det maskiner ikke kan: De gir gjenstander en sjel. En sjel som du kan føle. I hvert stykke som forlater fabrikken vår. Uansett hvilket produkt du velger – vi er forpliktet til en tradisjon for håndverk som alltid har hatt ett mål: kvalitet på sitt beste.Egentlig kan vi nesten ikke tro hvor fort tiden har gått. I 1969 startet Oskar F. Weishäupl med en liten møbelfabrikk i Stephanskirchen, Bayern. I dag leverer vi et bredt utvalg utemøbler, parasoller og accesorize.
 • Lawa Design
  • Det danske designstudioet består av Ewa Bryzek og Allan Shakir, som bruker sitt engasjement og sin lidenskap innen arkitektur til å utforske og eksprimentere med treverk. Resultatet er praktiske interiørelementer med et forfriskende uttrykk. «creating simple yet comforting designs that toy with your expectations».
 • The Fild
  • One of the main companies that formed an object design industry in Ukraine. Simplification and unification are the components of FILD’s design style.

   The company is built on the principles of clean minimalist lines and shapes of the objects.

   The team bases they perception on design laconism, application convenience, and pleasant textures.

 

Forespørsler rettes til salg & support:

Grete Mannes-Grønn

grete@inneute.net / 41319880 /

Rull til toppen