Om Inne & Ute

Agenturhuset Inne & Ute holder til sentralt i Asker, og driver med salg og support for unike merkevarer som Color & Co, Aquatica, Umbrosa, Himmee, Weishäupl og Lawa Design.

www.inneute.net er et landingssted for informasjon og inspirasjon til ditt neste prosjekt, enkel og informativ handel der moderne design møter komfort. I det ligger våre nøye utvalgte leverandører som tar sine miljø og samfunnsansvar, fra skapelsen og gjennom produksjoner av holdbare produkter. Drivkraften til Inne & Ute er en nerdete produktlidenskap, som har utviklet seg til en drøm om å kunne bidra til et mer bærekraftig handlemønster.

Et utvalg av leverandørenes produkter finnes i vår nettbutikk. 

Et komplett produktutvalg finnes hos leverandørenes nettsider, en oversikt over leverandørene finner du på leverandørsiden.

Inne & Ute leverer holdbare interiør og eksteriør produkter for årene som kommer.


Velkommen til Inne & Ute!
Moderne design møter komfort,
inne & ute!

Følg oss og reisen vår på sosiale media, du finner oss på instagram, facebook og Linkedin.

Inne & Ute
Daglig leder

Grete Mannes-Grønn

Agent / Eier
Utdannet interiørdesigner, med stor interesse og lidenskap for produktdesign, annerledeshet, funksjon og materialitet. Jobbet innen en rekke felt i interiørbransjen. Lever drømmen gjennom å hele veien jakte nye smarte, bærekraftige og designriktige elementer til det norske markedet. Høy skapervilje, og stå-på mot. grete@inneute.net 41319880
Rull til toppen