Personvernerklæring

Personvern og behandling av personopplysninger​:

Denne personvernerklæringen gjelder for Inne & Ute AS org.nr. 924 607 319, sin virksomhet, digitalt og manuelt. Inne & Ute AS er juridisk ansvarlig for nettbutikken Inne & Ute – www.inneute.net.

Inne & Ute AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som innhentes via telefonsamtaler, SMS, e-post, og WooCommerce / WordPress nettbutikkportal. Nettbutikkportalen er linket opp til en Hubspot-plugin for bedre kundeserviceytelse. Alle personalia blir trygt lagret i denne databasen.

Personopplysninger som innhentes og lagres​:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Slik innhentes informasjonen​:

Inne & Ute AS samler inn informasjon ved at kunde tar kontakt på overnevnte plattformer. Det er frivillig for kunden å oppgi denne informasjonen. Dersom du velger å ikke oppgi personopplysninger, kan vi være forhindret fra å gi deg de tjenestene vi tilbyr.

Formålet med informasjonen som innhentes​:

  • For å kunne ta kontakt på forespørsel, tilby våre tjenester og deretter gjennomføre et salg, og en leveranse.

Når du har registrert din informasjon hos oss, vil vi på bakgrunn av denne kunne tilby deg våre tjenester.
Informasjonen vi lagrer er kun basert på det du frivillig gir oss, vi henter ikke ut informasjon fra tredjeparter.

Slik lagres digital informasjon​:

Informasjon innhentet gjennom overnevnte plattformer, og lagres i Woocommerce, Hubspot og Duette fakturasystem.

Informasjonen lagres inntil du selv ber om at den skal slettes.

Slik kan du slette informasjonen​:

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Grete Mannes-Grønn på epost grete@inneute.net. Merk emnefelt med «Personvern».

Utlevering av informasjon til tredjepart​:

Personopplysningene deles kun med våre underleverandører som forvalter våre regnskaps- og betalingstjenester, og leverandører som leverer varer direkte; f.eks. Umbrosa.

Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av Inne & Ute AS, for regnskap og leveranser.

Rettigheter​:

Du som benytter deg av våre tjenester har rett til innsyn i dine personopplysninger og du har rett til å vite hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysningene vi lagrer om deg.
Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke, og alle data om deg vil bli slettet, med unntak av det som er nødvendig i henhold til regnskapsloven, for deg som betalende kunde.

Dersom du har klager på hvordan Inne & Ute AS har behandlet og lagret dine personopplysninger, og du mener vi ikke har overholdt dine rettigheter i forhold til gjeldende regelverk, kan du gå inn på www.datatilsynet.no. Der finner du informasjon om hvordan du går fram.

Unntak​:

Data som lagres i forbindelse med kjøp, lagres i henhold til gjeldende regnskapslov.

Sosiale medier:

Inne & Ute AS har profil/side på Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest. Disse blir kun brukt til å publisere informasjon om virksomheten og for markedsføring. Vi verken henter ut eller lagrer noen personopplysninger fra disse profilene/sidene, for bruk i virksomheten. Liker, følgere og kommentarer registreres og lagres hos Facebook og Instagram, og disse kan slettes av deg når som helst. Her gjelder regelverket til Facebook og Instagram, som du allerede har akseptert ved oppretting av din profil.

Dersom vi ønsker å legge ut bilde fra ditt sted, vil vi alltid spørre på forhånd og be om en skriftlig avklaring på epost om dette er ok for deg.

Kontaktinformasjon​:

Telefon: 41319880
Epost: grete@inneute.net
Inne & Ute AS er juridisk virksomhet for nettbutikken Inne&Ute – www.inneute.net.

Forretningsadresse:
Inne & Ute AS
Solbergfjellet 22 A, c/o Grete Mannes-Grønn 1385 Asker

Inne & Ute
Rull til toppen